Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

01.02.2015

Keltisk-nordisk musikmøde i Snedsted d. 12. februar. 

 

Keltisk-nordisk musikmøde

Dobbeltkoncert i Snedsted den 12. februar
kl. 19.30 i Snedsted Sognegård.

 

En dobbeltkoncert er en koncert, hvor 2 grupper deltager. De har hver sin afdeling, og de spiller også sammen. Det giver mulighed for et musikalsk møde, særligt når det er grupper, der kommer forskellige steder fra og ikke har mødt hinanden før. Der opstår noget nyt og uventet, en førstegangs oplevelse, som publikum bliver en del af.

Det sker også den 12. februar kl. 19.30 i Sognegården i Snedsted, hvor den skotske duo Fiona Hunter og Mike Vass møder den dansk/norsk – svenske duo Hjetland & Ulvsand.

Hunter og Vass har spillet sammen i flere år i det skotske band Malinky, der vandt den prestigefyldte pris Folk Band of the Year i 2010. I forbindelse med udgivelsen af Fiona Hunters første soloalbum begyndte de at optræde og turnere som duo.

Fiona Hunter (sang – cello) er to gange blevet nomineret som årets skotske sanger inden for folkemusikken. Hun har en særlig forkærlighed for sangene fra ”the Scottish travellers", det omrejsende folk i Skotland, og har lært sange fra nogle af de sidste traditionsbærere blandt dem. Mike Vass (violin – guitar – mandolin - sang) har udgivet flere albummer med egne kompositioner. Han vandt i 2012 prisen som året komponist. På koncerten optræder duoen med Hunters sange og Vass-kompositioner.

Hjetland & Ulvsand er den dansk/norske sanger og ukulelespiller Julie Hjetland og den svenske bouzoukispiller Jens Ulvsand. Julie Hjetland er aktiv både i folkemusik, i jazzsammenhæng og i eksperimenterende musik med improvisatorisk sang uden grænser. Hun fik i 2014 Danish Music Award Folks pris som årets musiker/sanger. Jens Ulvsand besøgte Thy sidste år med ”Trio Mio”, med hvem han har fået seks Danish Music Award Folk.

Dette spændende musikalske møde finder sted den 12. februar kl. 19.30 i Sognegården i Snedsted, Snedstedvej 97.

Billetter til 150 kr. (125 kr. for medlemmer af de arrangerende foreninger og grupper på mindst 5) kan reserveres på oschlag@post.tele.dk eller thybu@mail.dk  eller på telefon 28196043 (Jakob Oschlag) eller40461617 (Allan Holm Hansen) samt på Thy Folkemusiks hjemmeside www.thyfolkemusik.dk.

Koncerten arrangeres af Thy Folkemusik i samarbejde med Teutonernes Rejse.

 

 


Den Skotske duo Fiona Hunter og Mike Vass.


Den dansk-norske og svenske duo Hjetland og Ulvsand.