Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

25.10.2015

Café-aften - Spil Dansk dagen i Snedsted 

 

Café-aften - Spil Dansk dagen i Snedsted

Torsdag d. 29. oktober på Snedsted skole kl. 19.00 - 21.00Den sidste torsdag i oktober måned er blevet national fest- dag for dansk komponeret musik; bl.a. i Danmarks radio, og ved adskillige koncerter og arrangementer over det ganske land.

Teutonernes Rejse inviterer i den anledning til café-aften på Snedsted skole, hvor der bliver mulighed for at lytte til, men også selv synge med på dansk musik.

Vi skal bl.a. høre foreningens eget kor, Teutonerkoret, der bliver ledet af Annette Boch Pedersen.  Herudover bliver der også mulighed for at høre Hørdum –Skyum kirkers voksenkor under ledelse af Bente Lind Bliksted.

De to kor vil således også synge for på fællessangen, hvor det sædvanligvis er DGI- sangbogen der synges efter. 

Herudover er scenen åben for de der skulle få lyst til at optræde med en sang eller en fortælling.  Scenen er fri, - så hvis du har noget på hjerte, er du mere end velkommen; - kom frit.

Teutonernes Rejse vil sørge for en hyggelig café-stemning i et par timer, hvor der er mulighed for at købe hjemmebag, samt øl og vand; kaffe og kop skal man dog selv medbringe.

Arrangementet løber af stablen i gymnastiksalen på Snedsted skole, der for øvrigt også er en fremragende sangsal; og der er fri entré.

Alle er velkommen, det er bare at møde op; og man er velkommen til at slå på tråden til Annette Boch Pedersen(21964448) hvis man ønsker at optræde med noget.

Teutonernes Rejse vil sørge for en hyggelig café-stemning i et par timer, hvor der er mulighed for at købe hjemmebag, samt øl og vand; kaffe og kop skal man dog selv medbringe.Arrangementet løber af stablen i gymnastiksalen på Snedsted skole, der for øvrigt også er en fremragende sangsal; og der er fri entré.Alle er velkommen, det er bare at møde op; og man er velkommen til at slå på tråden til Annette Boch Pedersen(21964448) hvis man ønsker at optræde med noget.