Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

20.02.2006

En rigtig god start på den nye forestilling.... 

 

Sommerens nye forestilling om Prins Buris og Liden Kirsten kom rigtig godt fra start, da den første samling fandt sted i week-enden.

Samlingen var lidt af et sats, idet datoen faldt sammen med den sidste week-end i vinterferien, men selv om en del var fraværende, var der alligevel stor tilfredshed med weekendens forløb.

Alle deltagerne var spændte og fulde af gå-på-mod, og nåede at komme rundt om rigtig mange ting vedr. den nye forestilling, f.eks. bevægelses- og korordineringsmønstre, musik og sange, dans osv.

 
Klik for stort billede. - Se flere fotos herunder.

Herudover gennemgik instruktøren Per Bech Jensen forestillingens forløb og historie, så alle fik et rigtig godt indtryk af det, man fremover skal arbejde henimod.

Onsdag d. 22. februar fra kl. 15.00 - 21.30 afholdes der casting for alle, som gerne vil være skuespillere i forestillingen.
Skulle nogen være forhindret denne dag, afholdes der en ekstra casting onsdag d. 1. marts fra kl. 19.00 - 21.30 - begge dage på Snedsted skole.

Nye interesserede kan evt. ringe på tlf. 97 93 39 40 eller 97 93 91 43.

Og apropos nye interesserede - så er der stadig plads til nye deltagere - som skuespiller, i koret, orkestret, på systuen eller som praktisk medhjælper.

Alle kan være med, så hold dig ikke tilbage. Meld dig til via hjemmesiden klik her - eller du kan ringe på ovennævnte tlf. nr.


Klik på billeder for store fotos.

Div. øvelser i skuespillet.
   
     

Fra sang- og musiklokalet.
   
     

Så gælder det dansen.
   
     

Syersker kigger på skitser
af kostumer og dragter...

som f.eks. dem her...