Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

10.05.2008

Indbydelse til hyggelig Visevers-/Cafè-aften.... 

 

Fredag aften d. 16. maj er det atter blevet tid til den årligt tilbagevendende Visevers-/Cafè-aften på Snedsted Skole – et arrangement hvor alle er meget velkommen.

Igen er det Teutonerkoret og foreningen Teutonernes Rejse, der står for arrangementet, som denne gang starter med fællesspisning kl. 18.00 – 2 retter mad til sædvanlige favorable priser - der bliver tilberedt af Else og Thorkild Madsen.

Til spisningen er der brug for tilmelding (til John Pedersen tlf. 97 93 39 40 eller Thorkild tlf. 97 93 49 65).
Ønsker man ikke at spise er man selvfølgelig meget velkommen til arrangementet iøvrigt, som starter kl. 19.00 – og her møder man bare op.

Aftenens øvrige program og den musikalske underholdning starter kl. 19.00, hvor værterne Teutonerkoret bl.a. vil synge for os. Et meget varieret program, lige fra en fransk drikkevise til en klassisk sats på bornholmsk.

Herudover har 2 øvrige sanggrupper givet tilsagn om at ville underholde, men herudover består disse aftener jo også af ”åben scene”, hvor alle er velkommen til at give et nummer - også hvis du spiller på et instrument, eller har en god historie eller fortælling m.v. 

 


Et par glimt fra sidste års Visevers-aften, som
trak fulde huse. - Klik for store fotos.

 

Der vil være mulighed for at købe kaffe og brød, vin og øl/vand.

Imellem underholdningen vil der være fællessang, hvor vi synger fra DGI-sangbogen akkompagneret af Annette Boch Pedersen, Teutonerkorets dirigent.

Hvilke sange der skal synges sker efter ønsker fra salen. Der bliver således mulighed for at få rørt stemmebåndene.

Et arrangement der passer lige til 2008, der jo er udråbt som Sangens år. Så kom og syng med. Brug stemmen – syng dig glad!