Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

18.05.2008

Visevers-/Cafè-aftenen blev igen i år en stor succes... 

 

Den årlige Visevers-/Cafè-aften blev igen en stor succes for de mange mennesker, der var mødt op.

Det var planlagt at aftenen skulle forløbe i Snedsted Skoles musiklokale, men med alle de der havde tilmeldt sig på forhånd, var det nødvendig at flytte til skolens gymnastiksal.

Aftenen startede med en lækker minestronesuppe efterfulgt af en veltillavet dansk bøf, som familien Madsen havde anrettet på bedste vis. 

 
Et lille kig udover de mange fremmødte. - Klik for stort foto. 

Styrket efter dette måltid indledte Teutonerkoret - under ledelse af Anette Boch Pedersen - aftenen med en række sange iblandet fællessang med kor og publikum.

(I løbet af sommeren vil Teutonerkoret i øvrigt medvirke ved en friluftsgudstjeneste i Snedsted samt ved arrangementet ”En dag i Parken/Anlæget).

Efter dette overtog Thy Folklores sang- og musikgruppe under ledelse af Svend Hamborg scenen. Gruppen foredrog en række sange, der spændte fra en Fanø sønderhoning til Irsk folkemusik.

Herefter var der fællessang efter opfordring fra salen.

Til at klare halsen, så stemmebåndene kunne holde til alle sangøvelser, kunne man hygge sig med en øl, et glas rød / hvidvin eller en sodavand, samt kaffe og lagkage. Alt i alt en rigtig god stemning hele aftenen igennem.

Tekst og fotos: Bent Jørgensen

Klik på billederne for store fotos.
 
Teutonerkoret.

Thy Folklores sang/musikgruppe. 

Forsamlingen fra en anden vinkel.