Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

18.08.2008

’En dag i det grønne’ blev en stor succes med flot vejr og masser af mennesker.. 

 

’En dag i det grønne’ – ja Teutonerne kunne ikke have valgt et bedre navn for dette anderledes kulturarrangement i Snedsteds grønne anlæg denne lørdag i august, hvor vejret viste sig fra sin allerbedste side med højt flot solskin hele dagen.

Koncert og teater
Snedsted Tambourkorps indledte dagen på bedste vis med en flot koncert på festpladsen, og herefter stod der teater på programmet på friluftsscenen med den københavnske gadeteatertrup ’Dansk Rakkerpak’, som diverterede de mange publikummer med den vanvittige og morsomme forestilling Puttgarden. En forestilling som vakte stor begejstring hos både børn og voksne.
Og fra teatertruppens side blev der udtrykt stor begejstring for friluftsscenen, som et helt ideelt og hyggeligt sted for netop sådanne forestillinger i det flotte solskinsvejr.

Folkedans
Umiddelbart herefter stod der folkedans på programmet på festpladsen, hvor Thy Folklores dygtige folkedansere gav en forrygende flot opvisning med både danske, nordiske og amerikanske folkedanse – godt akkompagneret af deres egen spillemandstrup.

Strandhåndbold
Fra et tilstødende grønt område i anlægget kunne der eftermiddagen igennem høres jublende tilråb, dommerfløjt m.v., så ingen var i tvivl om, at der her skete noget særligt. Og noget særligt var det bestemt også, idet den tidligere petanque-bane med 30 tons strandsand, var blevet forvandlet til en super strand-håndbold bane, hvor op mod 80-90 spillere dystede mod hinanden på de forskellige hold. Det var Midtthy Håndboldklub som stod bag denne aktivitet, som blev en meget stor succes i det flotte vejr.

Og successen var så stor, at man gerne vil bevare denne strandsand-bane i anlægget fremover, som udover håndbold jo også kan anvendes til andre sportsarrangementer f.eks. beach-volleyball m.m., og så kunne byens dagpleje-mødre måske også få stor glæde af dette anlæg, hvor børnene sikkert kan have stor fornøjelse af at lege i det dejlige strandsand.

Ja mulighederne er mange, så mon ikke det vil lykkes Teutonerne, at få kommunens tilladelse til at bevare denne lille plet i anlægget fremover.

Scenen er fri
Næste arrangement på festpladsen var ’Scenen er fri’ – og her havde 7 modige sangtalenter meldt sig til. Og efter en forrygende opvisning, hvor hver deltager sang 2 sange efter eget valg med tilhørende musik – ja så var det op til de mange publikummer at træffe det svære valg, og stemme på to af de syv deltagere – som så efter antallet af stemmer ville blive h.h.v. nr. 1 og 2 i denne sangkonkurrence – og blive belønnet med h.h.v. kr. 500,- og kr. 300,-.

Resultatet af afstemningen blev at 17-årige Julie F. Søgård, Snedsted blev vinder af konkurrencen, mens Sofie Alstrup, Koldby blev nr. 2.
Så udover at vinderne blev belønnet med penge-præmier, så fik alle deltagere også overrakt en T-shirt fra Aktiv Super i Snedsted og Koldby, som var sponsor for denne sangkonkurrence.

 

Klik på billederne for store fotos.

Billede fra spiseteltet.


De mange tilskuere på Friluftsscenen.


Strandhåndbold med dame-senior.


Thy Folklores folkedansertrup.


Folkemusikgruppen 'Gan Anim'. 

Spisning i teltet og irsk folkemusik
Aftenen bød på fællesspisning af 2 retter mad i festteltet, hvor små hundrede deltagere havde meldt sig til på forhånd – og efter spisningen underholdt folkemusikgruppen Gan Anim med ægte irsk folkemusik på scenen på festpladsen – og selv om det blev lidt halvkøligt i teltet i løbet af aftenen, fordi den ene side af teltet var åbent ud mod festpladsen under musik-koncerten, så var arrangementet alligevel en stor succes, som fortsatte til sent ud på aftenen.

Så alt i alt – så blev arrangementet ’En dag i det grønne’ en stor succes for Teutonerne, som meget gerne må blive en fast årlig tradition i årene fremover.

Udtrækning af lodder
PS. På festpladsen blev der solgt lodder, hvor der var mulighed for at vinde h.h.v. en ny damecykel og en barnecykel – og gevinsterne faldt på lod nr. 73 for damecyklen og barnecyklen er vundet på lod nr. 905.

De heldige kan afhente gevinsterne hos Thorkild Madsen, Kolonihavevej 3, Snedsted tlf. 97 93 49 65 – mod forevisning af loddet, og gevinsterne skal være afhentet senest d. 1. september 2008 - ellers tilfalder gevinsterne foreningen Teutonernes Rejse.

Sponsorer
Nævnes skal også, at arrangementet fik stor støtte fra nedennævnte sponsorer, og uden deres støtte ville det ikke have været muligt at gennemføre dagens flotte program.

SPONSORER FOR ARRANGEMENTET:

 • Sparekassen Limfjorden
 • Madsens Bageri
 • Skoringen
 • Schafer
 • Aktiv Super
 • PH EL
 • Dagli`Brugsen
 • Malles Barnevogne
 • Søstrene Skårup
 • Tandlægerne i Snedsted
   
 •  
 • Sønderhå-Hørsted Sparekasse
 • Snedsted Dyreklinik
 • Nordea
 • Flügger Farver
 • Lounik
 • Bio Blanca
 • XL-Byg, Snedsted
 • P.E. Jeppesen
 • Automester, Snedsted
 • Tican, Thisted
 • Klik på billederne for store fotos.

  Teatertruppen 'Dansk Rakkerpak' 
     
       

  Masser af mennesker på friluftsscenen 

  Thy Folklores folkedansere. 

  Thy Folklores spillemandstrup. 
       

  Strandhåndbold. 

  De syv deltagere i 'Scenen er fri' 

  Sofie Alstrup, Koldby - 17 år, fik 
  2. pladsen i sangkonkurrencen. 
       

  Heidi Nielsen, Snedsted - 16 år 

  Malene Blaabjerg Jensen, Kallerup
  13 år. 

  Renè Hansen, Herning - 24 år 
       

  Julie F. Søgård, Snedsted - 17 år,
  vinder af 'Scenen er fri' 2008 i
  Snedsted. 

  Juliane Yde, Snedsted - 16 år. 

  Kamilla Futtrup, Snedsted - 15 år 
       

  Konferencier Helle Dissing. 

  Et lille kig ind i spiseteltet. 

  Et kig ud over de mange deltagere i festteltet. 
       

  En del af aktivitetsudvalgets medlemmer og de mange hjælpere ved aftenens arrangement. 

  Aktivitetsudv. medlemmer samlet hos Thorkild og Else til en pølse og et glas rødvin efter fredagens klargøring.