Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

15.03.2006

Iscenesætterassistent søges.... 

 

Til teaterprojekt i Thy søges der en iscenesætterassistent til totalteaterprojektet "Prins Buris og Liden Kirsten". Projektet har allerede været undervejs i lidt under 1 år, og der vil være premiere i juli 2006 på 5`øren i København og repremiere i august 2006 på friluftsscenen i Snedsted.

Overordnet tegnes projektet af foreningen Teutonernes Rejse, der har tradition for at skabe kulturelle projekter for og med beboere i Thy. Deltagerantallet forventes i sidste ende at blive mellem 40-50 på scenen og i alt 100 personer med musikere, værkstedsfolk, teknikere, kostumer, sminke m.m. Projektet er stadig i sin opstartsfase, hvor alle brikkerne er ved at blive lagt på plads.
Prøverne starter allerede nu. Læs mere om projektet her på siden.

Rent stilmæssigt bygger dette teaterprojekt på en kombination af det tekstlige teater og en laboratorie tanke, hvor det handler om at udforske og undersøge forskellige udtryk og rum-iscenesættelser indenfor teatret.

Forestillingen er ikke ment som en iscenesættelse på en traditionel scene med frontalt spil, hvilket stiller nye udfordringer til lyd, lys, sang og ikke mindst bevidstheden om rum og skuespil. Performeren vil derfor blive centrum i den skabende proces, og i den træning som vil foregå. Det endelige resultat vil blive monteret sammen, af det materiale som produceres under forløbet.

Dine arbejdsopgaver indebærer, at du vil blive instruktørens højre hånd, hvilket betyder alt fra kaffebrygning til selv at skulle instruere. Arbejdsopgaverne spænder vidt, og du vil i høj grad kunne påvirke dine egne arbejdsopgaver i tæt sammenspil med iscenesætteren. Dog er suffli og tage noter i perioder hovedopgaver.

Som udgangspunkt kan projektet give refusion på transportudgifter, efter nærmere aftale med produceren.

Hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, og evt. hengive dig til projektet, så er du mere end velkommen til at kontakte:

Iscenesætteren
Per Bech Jensen
Mobil: 60941236
Email: per@dramatisk.dk