Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

29.10.2008

Stor optimisme efter super positivt møde med alle projektets professionelle kræfter… 

 

Mandag aften afholdt vores forening det første samlede møde med alle ’ledere’ og professionelle kræfter, som er tilknyttet det nye store kultur-projekt i sommeren 2009. (Se billederne herunder).

Ud over bestyrelsen og medlemmer fra foreningens Aktivitetsudvalg deltog projektets instruktør, forfatter, komponist, lyd-og lys firma, systueleder, korleder, værkstedsleder, pladsformand, samt formanden for Grænseforeningen i Thy.

Og det blev et meget positivt møde, hvor alle glædede sig til den kommende store opgave.  

 

 


Billede fra mødet. - Klik for stort foto. 

Og forfatteren Niels Stokholm, Thyholm er allerede så langt med projektets manuskript, at han kunne udlevere de første mange sider til de øvrige professionelle kræfter i projektet. Resten af manuskriptet arbejdes der ihærdigt på, idet det færdige manuskript iflg. aftalen skal foreligge senest d. 1. december.

Men alle deltagere fik et godt førstehåndsindtryk af projektets historie, som endnu en gang tager udgangspunkt i et stykke lokal Thy-historie, nemlig om fortidens betydningsfulde studedrift fra gårdene i Thy til Husum i Slesvig – en historie som indeholder det hele med fattigdom, rigdom, drama, kærlighed, om succes og nedture, lystige tider med musik, sang og dans og meget mere.

På mødet blev også div. datoer for starten på det nye projekt fastlagt, og vi kan derfor allerede nu oplyse, at der indkaldes til såkaldt ’stormøde’ torsdag d. 22. januar 2009 – et informationsmøde for alle interesserede deltagere i projektet, hvor også alle de professionelle kræfter møder op, og orienterer om projektet, og hvor der også vil blive udleveret planer om projektstart, øvetidspunkter m.m.

Alle interesserede medvirkende kan denne aften tilmelde sig projektet, og søndag den 1. februar kl. 13.00 – ca. 16.00 afholdes der så en såkaldt ’casting’ med alle, som har tilmeldt sig projektet. Altså en samtale og orientering med de enkelte professionelle ledere om planer, ønsker og roller m.v.

Så fra Teutonernes side håber man, at rigtig mange – både børn, unge, voksne og ældre – vil have lyst til at deltage i det nye projekt i 2009.
Så uanset ’talent’ – så er der brug for alle, og til gengæld kan vi garantere en super oplevelse, og et godt og positivt fællesskab.

Vi har brug for alle, som skuespillere - gerne med sangtalent, korsangere, dansere, musikere, folk til nål og tråd i systuen, folk med forstand på sminke, billetsalg, gør-det-selv håndværkere i værkstedet, hjælp i teltet til spisning før forestillingerne i Snedsted, praktiske folk til opstilling og nedtagning på scene, parkering, pladsfolk m.v. – ja kort sagt, så har vi helt sikkert også brug din hjælp i det nye projekt.

Og i projektet er alle lige – ingen er vigtigere end andre – og alle deltager på lige fod i et godt, lystigt og socialt fællesskab – så også du er rigtig meget velkommen.

Du kan allerede nu tilmelde dig projektet – send en mail eller ring til:

Formand
John Pedersen
Tlf. 97 93 39 40
johnpe@ofir.dk 
  Redaktionen
Torben Jensen
Tlf. 96 19 90 00
torben@easy-net.dk

PS. Husk navn, adresse, tlf. nr., mailadresse – og hvad du gerne vil deltage i – eller som.

  Instruktør
Pia Mourier
8900 Randers

 
    Forfatter
Niels Stokholm
7790 Thyholm  
         
  Komponist
Erling Lindgren
7620 Lemvig
    Lyd & Lys
Morsø Lyd & Lys
v/Lars Larsson
7970 Redsted
         
 

Leder af systue
Lene Bek Nielsen
Sønderhå
7752 Snedsted

    Korleder
Annette Boch Pedersen
7752 Snedsted
         
  Værkstedsleder
Bjarne Nielsen
7752 Snedsted
    Pladsmand
Leo Søgård
7752 Snedsted  
         
  Assistance turnè til Husum
Grænseforen. Thisted
v/Elsabeth Poulsen
Hundborg
7700 Thisted

 
    Redaktør/webmaster
Torben Jensen
Oles Toft 7, Skjoldborg
7700 Thisted
Tlf. 96 19 90 00
Mobil: 20 14 67 22
torben@easy-net.dk