Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

23.01.2009

Flot fremmøde til torsdagens info-/opstartsmøde om det nye projekt... 

 

Det var med lidt bange anelser Teutonerne torsdag aften afholdt info-/opstartsmøde på det nye projekt ’Stærke viljer’ – da Danmark samme aften mødte Norge under VM i håndbold.

Men heldigvis var fremmødet flot, idet godt 80 mødte frem til mødet, for at høre nærmere om det nye projekt, og mange benyttede lejligheden til at melde sig til projektet.

Og de fremmødte kunne høre stykkets forfatter Niels Stokholm fortælle om baggrunden for det manuskript, som udgør historien i sommerens store forestilling, og projektets instruktør skuespilleren Pia Mourier kunne herefter fortælle om persongalleriet og de mange roller, som skal besættes i stykket.

Pia Mourier kunne også fremvise en minikopi samt farvefotos af sceneopbygningen i den nye forestilling – udarbejdet i samarbejde med stykkets scenograf Anni Hjort.

Også forestillingens komponist Erling Lindgren, Lemvig gav prøver på den nykomponerede musik til forestillingen – i alt 14-15 melodier/sange – og ingen tvivl om, at denne musik kommer til at spille en stor rolle i den nye forestilling. 

 


Billede fra info-/opstartsmødet - Klik for stort foto.


Illustration af den store flotte kulisse til den nye
forestilling - indsat på Friluftscenen i Snedsted.
Klik for stort foto.

Den nye forestilling får premiere på Friluftsscenen i Snedsted torsdag d. 18. juni – og opføres yderligere 6 gange her, inden hele projektet drager på turné til Husum i Sydslesvig, hvor stykket opføres 3 gange på byens friluftsscene.

Nye deltagere i projektet – både på scenen og bag scenen – kan dog sagtens nå at melde sig til endnu – men gerne så hurtigt som muligt af hensyn til den videre planlægning.

Men har man ønske om en større rolle i forestillingen (gerne med sangtalent) så afholdes der casting/audition søndag d. 1. februar fra kl. 14.00 – 17.00 i Musiklokalet på Snedsted skole, hvor alle interesserede bedes møde op.

Læs meget mere om projektet - klik i menuen.