Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

23.02.2009

Teateraften blev endnu engang en succes.. 

 

Teutonernes teateraften med Limfjordsteatret fredag aften blev endnu engang en rigtig god og hyggelig aften, som samlede omkring 60 mennesker til spisning og efterfølgende teaterforestillingen 'Instrumentet'.

Og endnu engang bød Limfjordsteatret på en fremragende forestilling, som ikke var en normalt fortalt historie, men nærmere et musikalsk billede på en sindstilstand, der udfoldede sig gennem 16 sange som et tværsnit gennem en knudemands hoved.

Og positivt overraskende var det også, at forestillingens 4 medvirkende ikke bare var gode skuespillere, men også viste sig som fremragende sangere og musikere - i en forestilling som er både sjov og humoristisk.

 
Billede fra spisningen forud for teaterforestillingen med Limfjordsteatrets stykke 'Instrumentet' - klik på billedet for stort foto.   

Så herfra kan vi kun stærkt anbefale alle - som ikke så forestillingen i Snedsted - om at se denne forestilling - enten i Sennels Forsamlingshus fredag d. 27. februar kl. 19.30 - eller på Hørdum Gl. Skole lørdag d. 28. februar kl. 19.30. 

 


Teutonernes Aktivitetsudvalg i gang med opstilling
af siddepladser med m.v. før forestillingen.
 
De mange gæster på vej ind til teaterforestillingen.