Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

06.04.2006

Bevilling på kr. 493.500,- fra Fødevareministeriet til Teutonernes nye projekt... 

 

På et velbesøgt pressemøde i går onsdag den 5. april på Snedsted Kro, kunne formanden John Pedersen bl.a. orientere pressen og fremmødte sponsorer m.fl. om, at Teutonerne havde modtaget en bevilling fra Fødevareministeriets pulje til støtte af landdistrikter på ikke mindre end kr. 493.500,-

Så når Teutonerne i uge 27 indtager 5-øren i København, så betyder denne bevilling, at man udover et stort kultur- og teaterprojekt fra Thy, nu også giver en enestående mulighed for markedsføring af Thy i København, hvor man kan præsentere københavnerne for, hvad et samlet Thy iøvrigt kan byde på turistmæssigt, erhvervsmæssigt - bl.a. på fødevareområdet m.m. - , naturmæssigt o.s.v.

John Pedersen sagde i den anledning bl.a., at han var stolt over, at foreningen Teutonernes Rejse havde modtaget denne bevilling, men samtidig også ydmyg overfor opgaven og muligheden for nu, at kunne markedsføre hele Thy i København på en fantastisk positiv måde, bl.a. i et tæt samarbejde med Thy Turistkontor m.fl.

 


Formand John Pedersen orienterer på pressemødet Klik for stort foto


Billede fra pressemødet - klik for stort foto. 

Men lad os ikke glemme, fortsatte han, at sommerens nye projekt om Liden Kirsten og Prins Buris, i bund og grund bygger på den store opbakning, vi har fået fra lokale sponsorer i Thy, ligesom alle de tidligere projekter har gjort det. Derfor vil vi gerne sige 1000-tak for jeres støtte – for uden den ville der slet ikke være noget projekt, sluttede John Pedersen.

Flere artikler fra pressemødet er på vej....