Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

07.04.2006

Ny teutoner-vin og udkast til kostumer blev præsenteret på pressemødet... 

 

På pressemødet i onsdags blev traditionen tro også årets Teutoner-vin præsenteret, og etiketten er selvfølgelig prydet med logoet for den nye forestilling, og kunstneren bag logoet er instruktør Per Bech Jensen.

For at finde frem til den rette vin, har bestyrelsen i samarbejde med købmand Jens Andersen, Merko i Snedsted - blindsmagt forskellige slags vine, og på den måde har man så fundet frem til dette års Teutoner-vin.

Vinen er fra Chile, Central Valley og er fremstillet på Cabernet Sauvignon-druen, som i Chile netop har optimale vækstbetingelser med kolde vintre, og lange varme somre med stor luftfugtighed.

Vinen kan købes hos MERKO-forretningen på Torvet i Snedsted til en meget fordelagtig pris, nemlig 3 flasker for kr. 100,-.

På pressemødet blev der også fremvist nogle eksempler på, hvordan nogle af forestillingens kostumer måske vil tage sig ud, idet stykkets koreograf og leder af systuen Anne Mette Møller i dagens anledning, lynhurtigt havde fremstillet nogle kostumer til 3 af stykkets karakterer, nemlig Liden Kirsten, Dronning Sofie og Trubaduren. 


 
Årets Teutoner-vin fra Chile prydet med forestillingens nye logo på etiketten.
Klik for stort foto.


Udkast til nogle af kostumerne præsenteres her
af - fra venstre koreograf Anne Mette Møller,
Grethe Rasmussen, Joanna Pedersen og Louise Pedersen.
Det kun Grethe Rasmussen, som også i forestillin-
gen spiller rollen som Dronning Sofie, mens Joanna
og Louise - her klædt ud som Trubadur og Liden
Kirsten - har andre roller i forestillingen. - Klik for stort foto.

Anne Mette Møller vil ikke garantere, at der ikke bliver ændret på kostumerne hen ad vejen, så hvordan den endelige udformning bliver – ja det må vi vente med at se til sommerens forestillinger. Men flotte ser de foreløbige kostumer jo bestemt ud, og man kan næsten allerede nu begynde at fornemme stemningen, og lyden af sang og musik.