Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

25.05.2010

Indbydelse til fælles bustur til Varde Sommerspil 

 

Fælles Bustur til Varde Sommerspil

v/Teaterforeningen 7-Kanten - Den Vestjyske Amatørscene

Kære Teutonere.

Teutonernes Aktivitetsudvalg indbyder hermed alle I kære Teutonere til et teaterbesøg hos foreningen 7-Kanten i Janderup v/Varde. Dels skal vi høre om og se foreningens lokaler/værksteder og deres mange aktiviteter, og om aftenen skal vi overvære deres kæmpe-store årlige sommerspil på Friluftsscenen i Varde - under Arnbjergs gamle bøgetræer. Et sommerspil som hvert år overværes af 28.000 - 33.000 tilskuere. (Se mere på www.7-kanten.dk ).
Læs mere herunder.

Turen foregår lørdag d. 10. juli 2010
med afgang i bus kl. 14.00 fra Torvet i Snedsted
Ca. pris for billetter + bus - kr. 250,00 pr. person
Tilmelding til Vagn Thorning på tlf. 97-740403 senest mandag d. 7. juni

Årets sommerspil starter kl. 20.00 - så forinden finder vi noget at spise eller
vi tager en madpakke med - men det hører i nærmere om senere.
Drikkevarer - øl og vand tager vi med i bussen - til normale lave priser.    

OM 7-Kanten

7-kanten er en af Danmarks største og mest aktive amatørteaterforeninger med cirka 500 medlemmer inklusive en børneafdeling på ca. 60 og en ungdomsafdeling på ca. 40 og en afdeling for pensionister "Teater om Dagen". Siden foreningens start i 1970 har foreningens medlemmer produceret en lang række forestillinger og fra 1978 tillige det landskendte Varde Sommerspil.

Foreningen opfører på en sæson seks til otte produktioner, som overværes af 35-45.000 tilskuere. Varde Sommerspil tegner sig alene for 28.000-33.000 tilskuere på Friluftsscenen i Arnbjerg Anlægget midt i Varde by. De øvrige produktioner bliver gennemført i egen teatersal i Janderup, på Smedeværkstedet i Varde eller Musikhuset Esbjerg.

Forningen har til huse på adressen  Vesterled 52, 6851 Janderup.   

   

ÅRETS SOMMERSPIL

The Producers med undertitlen "Forår for Hitler" er en stort opsat farce med mange store danseoptrin med let påklædte piger og fortrinsvis komiske mænd. Med iørefaldende musik udført af et 20 mands orkester under ledelse af Lisbeth Aagaard Madsen. Koreograf Berit Borg tager sig af danserne, og Agnethe V. Pedersen sørger for påklædningen af skuespillerne i originale kostumer også, når de kun skal have lidt tøj på. Der er ca. 60 på scenen, når de er flest, og de smutter i ca. 300 kostumer i løbet af en forestilling. Glæd jer! Det bliver påny en oplevelse, der vil bringe Varde Sommerspil på nationens læber.