Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

16.05.2006

Fantastisk stor oplevelse med Brasil-sambadag i Snedsted.... 

 

Snedsted havde i lørdags besøg af et ægte brasiliansk salsa/samba-orkester på 7 medlemmer "Soul Brasil", som gav en fantastisk oplevelse på Torvet om eftermiddagen, og senere til en madkurvefest i Kulturhuset om aftenen.

Teutonerne havde sagt ja til at få besøg af orkestret, dels som et anderledes kulturelt indslag i byen, og selvfølgelig også for at "slå på tromme" for sommerens nye teater- og kulturprojekt i foreningens regi. 

   

Desværre kan det konstateres, at byens interesse i en sådan anderledes kulturel oplevelse var stærkt begrænset - både om eftermiddagen og til madkurvefesten om aftenen.

Desværre - fordi så mange gik glip af en helt fantastisk oplevelse, som man ellers kun normalt kan opleve i de store byer som Aarhus og København m.v.

Men de der mødte op, fik en rigtig god oplevelse både om eftermiddagen og om aftenen, og en del lokale og besøgende udefra var friske til at overtage en tromme eller andet rytmeinstrument, og spille sammen med orkestret, så det hele gyngede. 

Også madkurvefesten om aftenen i Kulturhuset blev en rigtig hyggelig og god aften, hvor der også kom gang i dansen til de brasilianske rytmer.

Klik på billederne for store fotos.  -  Flere billeder er på vej ind i fotogalleriet.