Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

06.05.2013

Teutonernes Rejse indbyder til 20. års jubilæumsfest d. 14. september 2013 

 


Her i sommeren 2013 er det 20. år siden Teutonernes Rejse opførte deres første forestilling på Friluftscenen i Snedsted, og med efterfølgende turné til Orange i Sydfrankrig.
Forestillingen dengang i 1993 havde titlen ’Teutonernes Rejse’ – som også siden blev navnet på vores forening.

Teutonernes bestyrelse har besluttet, at dette jubilæum skal fejres på behørig vis – og det har en arbejdsgruppe så arbejdet på i nogen tid, hvilket der kan læses mere om i de to vedhæftede links forneden på siden.

Indbydelsen til Jubilæumsfesten gælder alle – både nuværende og tidligere medlemmer – som har deltaget i én eller flere af Teutonernes forestillinger - på eller bag scenen - igennem de forløbne 20. år.

Vi har udsendt en mail til alle de medlemmer, som vi har mailadresser på – men har desværre ikke mailadresser på alle, som har deltaget i de tidligere forestillinger.
Så vi håber på at invitationen kan brede sig via mund til mund metoden – og samtidig forsøge vi at undersøge, om nogle skulle ligge inde med gamle deltagerlister m.v.

Vi modtager gerne en henvendelse til undertegnede og meget gerne med en mailadresse – så vi fremover kan orientere Jer direkte omkring denne Jubilæumsfest m.m.

Mange Teutonerhilsener
Torben Jensen
webmaster
torben@easy-net.dk

Tlf. 9619 9000
Mob.:  2014 6722
 

TEUTONERNES REJSE
fejrer 20. års jubilæum
d. 14. september 2013
i Snedstedhallen


Læs mere ved at klikke på nedenstående links:

jubilaeum-side1

jubilaeumsprogram