Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

26.02.2014

Super forrygende koncert med skotske ’Paddy Callaghan Trio’…. 


 

Fredag aften d. 21. febr. stod den på ægte skotsk musik med ’Paddy Callaghan Trio’ – en koncert som var arrangeret i et samarbejde mellem Teutonerne og foreningen Thy Folkemusik.

Og sikke en god oplevelse det var med denne forrygende skotske trio, som blev afviklet på Snedsted skole, og hvor et oplagt publikum – ca. 60 – var mødt frem denne aften, hvor rigtig mange kom udefra, og heldigvis for det – for ellers var fremmødet  nok blevet en smule tyndt.

Men okay – nu var det første gang, at en sådan koncert var henlagt til Snedsted, hvor Teutonerne havde takket ja tak til en sådan koncert via Thy Folkemusik, som afholder alle deres koncerter forskellige steder rundt omkring i landsbyerne i Syd/og Midtthy-området m.v. - Så mon ikke også en lidt større interesse for sådanne koncerter i Snedsted og omegn kan vækkes fremover - det håber vi.

Og sikke nogle dygtige musikere, som mestrede de mange numre, heraf en hel del i et forrygende tempo – og som imellem numrene - med stor lune fortalte om musikken og den skotske tradition for deres musik.

Så alt i alt en forrygende aften med en sådan koncert – som Teutonerne  gerne ser gentaget på et senere tidspunkt, som en del af foreningens øvrige kulturelle tiltag i årets løb.


Se flere billeder herunder.
 

 


'Paddy Callaghan Trio' fra Skotland - klik for stort foto.


Klargøring til koncerten med projektører m.m.
Klik for stort foto.


Et lille glimt taget bagfra publikum op mod musikerne.
Klik for stort foto.


 


Et lille glimt af publikum. - Klik for stort foto.

 


Pause i koncerten - hvor publikum kunne nyde et glas
vin, øl - eller en kop kaffe med kage i skolens nyreno-
verede flotte kantine. - Klik for stort foto.