Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

13.04.2014

Teutonerne indbyder til en hyggelig Café-aften 

 

Nr. 87, - nr. 102, - nr….   nej det er ikke banko, - men sang-ønsker fra salen.

Nu inviterer Teutonernes Rejse nemlig atter til café-aften, eller vise-vers aften - kært barn har jo mange navne, den førstkommende torsdag efter påske, altså torsdag den 24. april kl. 19.00.

Det løber af stablen i gymnastiksalen på Snedsted skole, der for øvrigt også er en fremragende sangsal; og der er fri entré.

Arrangørerne håber selvfølgelig at aftenen vil blive spækket med indslag, det være sig sang, instrumentale indslag, en fortælling eller oplæsning af et digt..

Scenen er fri, - så hvis du har noget på hjerte, er du mere end velkommen; - kom frit.

I skrivende stund bliver der mulighed for at høre foreningens eget kor – Teutonerkoret, der bliver ledet af Annette Boch Pedersen.  Herudover bliver der også mulighed for at høre Hundborg folkekor, der bliver ledet af Sigrid Jespersen og Inger Rasmussen.

De to kor vil selvfølgelig også synge for på fællessangene, hvor det sædvanligvis er DGI- sangbogen der bruges.   Og her synges der efter ønsker fra salen.

Teutonernes Rejse vil sørge for en hyggelig café-stemning, hvor der er mulighed for at købe kaffe og hjemmebag, samt øl/ vin og vand.

Alle er velkommen, det er bare at møde op; og man er velkommen til at slå på tråden til Annette Boch Pedersen (2196 4448) hvis man ønsker at optræde med noget.

 

Billeder fra tidligere Café-aften.