Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

03.03.2007

Hyggelig visevers-/cafèaften trak fulde huse.... 

 

Visevers- og cafèarrangementet torsdag aften blev på alle måder en succesfuld aften – en fyldt sal, masser af underholdning, samt ikke mindst en rigtig fin og hyggelig stemning.

Ja, faktisk var musiklokalet på Snedsted skole fyldt til sidste plads, og det blev endda nødvendigt at hente flere stole, og rykke lidt sammen ved de små runde borde, så der også blev plads til de sidst ankomne.

På forhånd var der annonceret to indslag i løbet af aftenen, nemlig af Thy Folklores sang- og musikgruppe under ledelse af Svend Hamborg og af Teutonerkoret, som heldigvis er fortsat efter sommerens forestillinger med ”Prins Buris og Liden Kirsten”.

Og stor ros til begge grupper for en virkelig flot og underholdende optræden. Thy Folklore består af tre grupper, nemlig en snes folkedansere, en gruppe sangere, samt et orkester på 5 medlemmer. Gruppen kan så optræde sammen, hvis det er det man ønsker, men optræder også hver for sig – eller som i aftes med kor og orkester.
Gruppen har flere år på bagen, og optræder normalt ude rundt omkring en snes gange om året, og efter adskillige prøver på deres repertoire, fik gruppen da også et stort bifald fra de mange fremmødte.

Men også Teutonerkoret er kommet fantastisk godt med, når man tænker på, at de er startet helt forfra med et nyt repertoire i efteråret, og når man hører dem synge forstår man godt at der ofte er bud efter koret, og at det allerede er blevet til en hel del optrædender rundt omkring i Thy ved diverse arrangementer.
Koret er selvfølgelig et populært indslag, når Teutonernes medlemmer er forsamlet, og fik naturligvis også et stort og fortjent bifald fra salen efter deres fornemme præstation med masser af nye sange.

 


Et fyldt lokale med masser af publikum gav en
rigtig god stemning. - Klik for stort foto.


Teutonerkoret under ledelse af Annette B.
Pedersen. - Klik for stort foto.



Thy Folklore`s sang- og musikgruppe under
ledelse af Svend Hamborg t.h.
Klik for stort foto. 

Men hermed skulle det vise sig, at underholdningen langt fra var slut.
Ved Teutonernes forestillinger i sommer i København opstod der nemlig et helt fantastisk godt sammenhold i den store Teutoner-trup, hvor man rigtig hyggede sig efter forestillingerne i Landbohøjskolens fantastiske gårdmiljø – ja ofte blev det temmelig sent inden man kom til køjs, og da der jo ingen underholdning var, ja så lavede man den jo bare selv i form af diverse indslag med sang og musik og anden optræden.

Og heldigvis blev denne tradition fastholdt, da forestillingerne senere på sommeren skulle køre over scenen i Snedsted – hvilket kunne lade sig gøre fordi forestillingerne kun kørte i weekenderne.

Og denne tradition kom så sandelig også til udtryk på aftenens cafe-arrangement, idet der efter de to kors optræden var ikke mindre end 6 forskellige indslag fra forskellige Teutonere i form af sang og musik osv.
Så kedeligt var det bestemt ikke, når man er i herligt selskab med de mange Teutonere.
Se billederne af de optrædende herunder.

At der så også var stillet an med, at man i løbet af aftenen kunne hygge sig med en øl, et glas rødvin eller en sodavand, samt kaffe m/wienerbrød og en kæmpe lagkage – ja, det bidrog jo kun yderligere til den gode stemning aftenen igennem.

Teutonere på slap line. - Klik for store fotos.

Anne Torp 

Vagn og "The Wild Ones". 
 
Renè Hansen
     

Julie Søgaard. 

Grethe Eriksen. 

Sebrina Simonsen. 
     

Hygge ved de små borde.