Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

16.01.2008

En super-hyggelig teateraften, hvor de røde lamper var tændte.... 

 

Teutonernes teateraften tirsdag aften med Limfjordsteatrets forestilling ’Livet og sårn 2’, blev på alle måder en stor succes, hvor det allerede fra morgenstunden blev nødvendigt at tænde den røde lampe, og dermed stoppe for yderligere salg af billetter og tilmeldinger til spisningen forud for forestillingen.

Med 80 forhåndstilmeldte var der ganske enkelt ikke plads til flere, sådan som arrangementet var tilrettelagt – med spisning af en lækker to retters menu i skolens kantine - kreeret af Teutonernes næstformand Thorkild Madsen og hustruen Else - hvorefter publikum bevægede sig ind i skolens gymnastiksal, hvor man sad ved små runde borde, og kunne nyde et glas rødvin m.m. under selve forestillingen.

Forestillingen ’Livet og sårn 2’ – er egentlig en fortsættelse af ’etteren’ – om beboerne i et hus – i forestillingen bygget op som et stort dukkehus.

I 2’eren vender de to skuespilleren tilbage til huset, hvor nogen af de gamle beboere er flyttet. Nogen er måske døde. Nogen bor der endnu. Nogen skal måske snart dø. Vi skal alle sammen dø - hvis vi kan! - Og selv om folk ikke er så almindelige, som man først tror, så kan de være lige gode for det, MEN …

 


Teateraftenen indledtes med spisning af en lækker
2-retters menu i skolens kantine. - Klik for stort foto.

 
Under forestillingen sad publikum ved små runde
borde med tændte stearinlys, og hyggede sig med
et glas vin, en øl eller vand. - Klik for stort foto.

Forestillingen er i anmeldelser bl.a. blevet beskrevet som ’En tsunami af intelligent ordskvalder` - hvor publikum igennem stykkets 2 skuespillere fik et indblik i de typer af mennesker, som enten havde boet i huset, eller som stadig boede der.

Stykket skabte megen latter og bifald hos publikum hele vejen igennem forestillingen, og der skal lyde stor ros til de to skuespillere Lasse Popp og Anna Panduro, som på helt utrolig vis – som med et knips med fingrene – løbende evnede at skifte roller, frem og tilbage mellem husets forskellige typer af beboere. Det var skuespil i meget, meget høj klasse.

Så alt i alt en helt fantastisk hyggelig aften, som må give foreningens Aktivitetsudvalg mod på mange flere kulturelle tiltag i Snedsted i tiden fremover.