Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

12.02.2006

Teutonere i København for at modtage donation på 50.000,- fra Tuborgfondet... 

 

Torsdag den 9. februar kunne Tuborgfondet fejre 75. års jubilæum, og i den anledning var Nora Hornstrup og Lene Gramstrup fra bestyrelsen på en lille visit i København, hvor de fik overrakt den flotte gave på kr. 50.000,00 fra Tuborgfondet. Arrangementet foregik på lille Vega.

Nora Hornstrup fortæller, at det var en meget festlig begivenhed, hvor 70 deltagere var samlet, for at få overrakt deres donationer.
Deltagerne repræsenterede mange forskellige foreninger m.v. - eksempelvis patientforeninger, kajakklubber, sangkor, sækkepibere, teaterforeninger m.fl., og samtidig blev der også uddelt en del IT-udstyr til brug for diverse foreninger m.v.

Nora Hornstrup fortæller videre, at det var en stor glæde og fornøjelse, at opleve så mange forskellige græsrødder i de fire timer arrangementet varede, og hvor der også blev budt på øl og lidt at spise.

Desværre blev der ikke taget billeder da Nora og Lene fik overrakt deres donation fra fondet, men et par billeder fra arrangementet skal vi have med. Fotografen har selv forsynet billederne med tekster - så klik på billederne for at se dem i stor størrelse.

  

 

Klik for store fotos.