Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

21.02.2006

7-mands brasiliansk samba-gruppe besøger Teutonerne i maj... 

 

Lørdag den 13. maj i Bededagsferien får Teutonerne og Snedsted by besøg af en forrygende brasiliansk samba-gruppe, som vil vende op og ned på byen med deres smittende samba- og salsa rytmer.

De foreløbige planer er, at gruppen optræder på Torvet i Snedsted i løbet af dagen, og hvor vi gerne skal have hele byen ud at danse, så asfalten den gynger.

Om aftenen er det så meningen at festen fortsætter indendørs i enten Kulturhuset eller i Snedsted Hallen, og hvor alle medbringer en madkurv m.v., hvorefter dansen forsætter til ud på aftenen.

Det er igennem Teutonernes instruktør Per Bech Jensen, Aarhus, at kontakten til orkestret er kommet i stand, og vi vil senere vende tilbage med meget mere om dette arrangement.

 

 

Swinger så det syder !

Funk, jazz, samba og swing er de vigtigste ingredienser i den latinamerikanske musik, der har præg af både livslyst og legesyge, og Soul Brasil har rødder, som rækker dybt ned i disse sammenbagte rytmer.

Orkestret stammer fra Londrina, 600 km syd for Sao Paulo i Brasilien, og var allerede sidste år på en succesfuld turne rundt i Danmark, hvor de nåede at spille 20 gulvgyngende gode koncerter på blot 30 dage.

I perioden d. 12. april til 14. maj kommer Soul Brasil så igen til landet. Denne gang har man håndplukket 7 musikere fra det 11-mands store orkester, som vil præsentere egne fortolkninger af kendte og elskede sange som: The Girl from Ipanema, One Note Samba, Desafinado m.fl.

I det hele taget er vægten i år lagt på bossa nova og samba – to stilarter som de sydamerikanske musikere alle er blevet ammet i takt til som børn.

Soul Brasil er den autentiske lyd af Brasilien og een ting er sikkert. Temperaturen vil stige under hele koncerten.