Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

04.08.2008

'En dag i det Grønne' - se omtale og program m.m. .... 

 

Pressemeddelelse

Teutonernes Rejse arrangerer ”En dag i det grønne”.

Arrangementet foregår i anlægget på Idrætsvej i Snedsted, lørdag den 16. august 2008.       

Programmet for dagen søger at favne bredt, så der er noget for enhver smag og aldersgruppe. Formålet med arrangementet er at fremme kulturlivet i Thy og vise at Snedsted er stedet, hvor kulturarrangementer på højt niveau kan opleves. Arrangement er altså for alle, der kan lide teater, musik og friluftsaktiviteter.  

Snedsted Tamburkorps indleder dagen med en lille koncert.

Derefter vil Snedsted Skole i samarbejde med Tandlægerne i Snedsted, Dagli` Brugsen Snedsted, Nordea og Sparekassen Limfjorden invitere alle gratis i teater til forestillingen Puttgarden.

Forestillingen Puttgarden er en familieforestilling fra ca. 6 år, som opføres af Dansk Rakkerpak, der er Københavns internationale gadeteater. Puttgarden er en underholdende musikalsk farce med romantiske overtoner, skinger rivalisering, ekvilibristisk, slapstick og overraskende dramatiske højdepunkter. Det hele leveres med Dansk Rakkerpaks vanlige sans for timing og aldrig svigtende humør. Forestillingen er udendørs så husk noget at sidde på. (I tilfælde af regn spilles indendørs)

Madsens Bageri vil præsentere folkedans med Thy Folklore.
Thy Folklore består af 22 dansere, som først og fremmest danser dansk, men også nordiske og amerikanske danse, desuden danser de danse, som de selv har lavet.

”Scenen er fri” præsenteres af Aktiv Super Snedsted / Koldby. ”Scenen er fri” er en sangkonkurrence for alle sangtalenter mellem 12 og 99 år. Deltagerne får mulighed for at optræde på en scene med professionel lyd. Hver deltager skal synge to kendte sange, og en konferencier vil præsentere de optrædende. Det er publikum, som afgør, hvem der skal vinde. Der er en 1. præmie på 500 kr. og 2. præmie på 300 kr.. Præmierne er skænket af Aktiv Super Snedsted/ Koldby. Så mød op og stem på din favorit. 

 


Klik på programmet herover for at se det i fuld
størrelse.

 

Efter ”Scenen er fri” vil der være spisning af en billig lækker 2 retters menu. Spisebilletter købes på forhånd hos LouNik, Snedsted.

I samarbejde med de to tidligere Snedsted drenge, Per Sko fra Skoringen og Ole Madsen, General Manager hos SSI Schafer er det lykkedes Teutonernes Rejse at få ”Trio Gan Anim” til byen.               

Lars Kristensen fortæller følgende om Trioen: Den japanske harpenist Junshi Murakami, og den irske guitarist Seán Whelan udgør sammen den danske violinist Lars Kristensen "Trio Gan Anim", som hovedsaligt spiller traditionel irsk instrumentalmusik fra før verden gik a lave. Seán Whelan og Lars Kristensen spiller sammen på ottende år, og har som duo turneret flittigt i Danmark, Irland og USA, og udgør grundstammen i bandet "Tre Keltere og en Viking".

Junshi Murakami var indtil 1999 ansat ved skattevæsnet i Tokyo, hvor han havde udsigt til en livslang stilling med god pension, og "ordnede forhold". Et møde med ægte levende irske folkemusik i den japanske hovedstad drev ham imidlertid til Dublin, hvor han forelskede sig i en harpe (sådan en man kan spille musik på), og efter et års tid med intens øvning blev Junshi optaget på det kongelige irske musikkonservatorium, hvorfra han sidste år bestod sin eksamen med glans.

Det der for Junshi i efteråret 2007 egentlig bare skulle ha´ været en tiltrængt og velfortjent ferie på Mors hos Lars Kristensen og hans kone Dorte Ulstrup, udviklede sig hurtigt til et frugtbart musikalsk samarbejde, Trio Gan Anim debuterede på den danske folkscene i februar i år, med fem udsolgte koncerter på stribe. Trioen er det nyeste skud på stammen, i rækken af de musikalske relationer Lars Kristensen på tværs af landegrænser har været eksponent for siden årtusindeskiftet.Ved arrangementet i Snedsted har Trio Gan Anim allieret sig den irske sanger og violinist Mairead Deiseach, som vil synge nogle af sit hjemlands vemodige sange.  

På pladsen vil FDF være at finde med forskellige aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Bl.a. bliver der mulighed for at deltage i et Indianer Jones løb, så kom og vær med.

Midtthy Håndboldklub arrangerer en strandhåndboldturnering på pladsen. Håndboldklubben vil med 30 tons sand skabe de perfekte rammer for sådan en sjov håndboldturnering.

Se evt. også på www.midtthy.dk.

På pladsen kan der købes mad og drikke hele dagen.

Så på forhåbentlig gensyn til en anderledes kulturdag i Anlægget i Snedsted

Aktivitetsudvalget
Teutonernes Rejse