Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

02.02.2009

Fin tilslutning til Teutonernes første Audition/Casting… 

 

Teutonerne afholdt søndag den første af to planlagte Auditions/Castings til sommerens nye store musikteater-forestilling ’Stærke Viljer’, og knap 40 potentielle skuespillere og korsangere deltog i arrangementet.

Og det lover rigtig godt for den nye forestilling, da Castingen som nævnt kun var for deltagere, som indtil nu har tilmeldt sig som skuespillere eller som korsangere, og så var der endda flere, som på forhånd havde meddelt, at de var forhindret netop denne dag.

Og af samme grund – og af hensyn til nye deltagere, som ikke har tilmeldt sig endnu – er der tilrettelagt en ny Audition/Casting:  

   
De mange skuespillere og korsangere, som var
mødt frem til Teutonernes første Audition/Casting.
Klik på billedet for stort foto.
  • søndag d. 1. marts kl. 13.00 – 16.00 på Snedsted skole

Så har du også lyst til også at deltage i sommerens store teater-projekt – i én eller anden funktion – så kan det sagtens nås endnu, da selve indøvningen af projektet først starter i begyndelsen af april måned – se øveplan – klik her.

Men ønsker du at være med som skuespiller eller korsanger, så skal du tilmelde dig og møde op på ovennævnte Audition/Casting d. 1. marts.

Men nu behøver man altså ikke at være skuespiller eller sanger for at deltage i projektet – der er masser af andre muligheder for at være med, f.eks.:

  • Som musiker i orkestret – som trommeslager, guitarist, bassist, fløjte-spiller – eller et andet instrument. Bare meld dig til – der er garanteret også brug for dig.
  • I systuen til fremstilling af kostumer m.m.
  • Hjælp til sminkning af skuespillere m.v.
  • I værkstedet med fremstilling af kulisser og rekvisitter m.m.
  • Pladsfolk - her er der brug for folk til forskellige opgaver – herunder også parkering, salg af billetter m.m.
  • I spiseteltet forud for forestillingerne, er der brug for folk til borddækning, servering af mad, salg af drikkevarer m.m.

Så har du lyst til at være med – så glæder vi os til at modtage din tilmelding – klik her