Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

07.02.2010

Endnu en succesfuld teateraften hos Teutonerne med fulde huse… 

 

Teutonernes teateraften med Limfjordsteatrets forestilling ’PINKIE’ fredag aften var stort set udsolgt, idet forestillingen blev overværet af 90 tilskuere, hvoraf de 60 var mødt frem til spisningen før forestillingen.

Forestillingen ’PINKIE’ beskrives som ’en grotesk, ordløs og skarpladt klovneforestilling om krig’, hvor Limfjordsteatret med hjælp fra det russiske klovnekompagni Licedei, Skt. Petersborg, og med intens og årelang research, lavet en grovkornet, kærlig og faretruende forestilling om at være soldat udstationeret i et af verdens brændpunkter.

En forestilling som bl.a. Nordjyske har anmeldt som ’en hårfin balance mellem det gravalvorlige og det vanvittigt sjove…en sprængfarlig bombe, som kastes ind i debatten om Danmarks deltagelsen i krigen i Afghanistan’.

Teutonerne har åbenbart fundet en succesfuld måde at afvikle disse teateraftener på, som trækker publikum til fra et større område. Og der er ingen tvivl om, at mange synes det er nogle hyggelige teateraftener med spisning af en to-retters menu til billige penge, og måske et godt glas rødvin eller to til maden, efterfulgt af nogle gode teaterforestillinger fra Limfjordsteatrets side.

Og heldigvis for det – for vi er sikkert mange, som ser frem til den næste hyggelige teateraften i Snedsted. 

 

 


60 mennesker var mødt frem til spisning af en to-retters menu - Minestrone Suppe efterfulgt af dejlig flæskesteg - før forestillingen. - Klik på billedet for stort foto.

 
Et lille glimt fra aftenens underholdende teaterfo-
restilling 'PINKIE' med Limfjordsteatret.
Klik på billedet for stort foto.