Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

12.10.2005

Nyt fra formanden.... 

 

Det næste Nyhedsbrev er netop på trapperne, men da alt materiale endnu ikke er helt klar - har vi plukket lidt fra "Nyt fra formanden", og resten af Nyhedsbrevet bringer vi så snart det er færdigt.

______________________________________________________________________________________

For bestyrelsen i ”Teutonernes Rejse” er det en travl tid, hvor der sker meget, også med vores nye projekt ”Balladen om Liden Kirsten og Prins Buris”.

Vores forfatter Bent Haller er i gang med at skrive et manuskript, og instruktøren er næsten på plads - så meget næsten - at jeg godt kan nævne hans navn. Han hedder Per Beck Nielsen, men meget mere om ham senere.

Økonomi
ja det må I vente med til det færdige nyhedsbrev er klar, for her vil Nora Hornstrup fortælle lidt om arbejdet med at rejse de sidste midler til projektet.

København
I uge 42 rejser Vagn Thorning og den kommende instruktør Per Beck en tur til Københavnsområdet, for at se på de lokaliteter vi har i kikkerten til ”Balladen om Liden Kirsten og Prins Buris”.  

Teutonerkoret
havde en prøvestart i september måned, men medlemmerne i koret besluttede at vente med den rigtige opstart til efter jul.
Så altså kommende korister - Reserver torsdag aften i det nye år.

Stormøde
Vi regner med at lave et stormøde for alle deltagere i Rejsen 2006 lige i starten af det nye år. Mødet vil blive annonceret i Nyhedsbrevet, Midtthy Folkeblad samt på vores hjemmeside www.teutoner.dk 
En i øvrigt helt ny hjemmeside, der er et besøg værd. Torben Jensen fra firmaet Easy-net er vores ”webmaster”, og hvis nogen har lyst til at tegne en annonce på hjemmesiden kan man ligeledes henvende sig til Torben.
Se i menuen under Tilbud til sponsorer - eller klik her.

Generalforsamling 
Mandag den 14. november kl. 19.30 på Snedsted Kro.  Her ser vi meget gerne alle Teutonere møder op - det er vigtigt!!  - I det nye Nyhedsbrev vil der være en dagsorden til generalforsamlingen.
Det plejer at være et par hyggelige timer, og der er iøvrigt jo også spærretid inden kommunevalget den 15. november - så vi ses.

Mvh.
John Pedersen. 

PS. Vi vil meget gerne have alle medlemmers-/deltageres e-mailadresser, da vi nu også har mulighed for at sende nyheder m.v. ud via et nyt mailingliste-modul, som er tilknyttet vores hjemmeside.
Så send dit navn og din e-mailadresse til undertegnede på adressen: torben@easy-net.dk

Mvh.
Torben Jensen
webmaster