Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

21.09.2010

Teutonernes 'En dag i det Grønne' blev en våd affære.. 

 

Teutonernes 'En dag i det Grønne' i anlægget i Snedsted blev desværre en lidt våd affære, da det stort set regnede dagen igennem, og dermed blev tilslutningen heller ikke så stor, som man havde håbet på.

Nogle aktiviteter måtte rykkes ind i teltet - herunder bl.a. Bagagerums-salget og opvisningen med Line-danserne, mens bl.a. Snedsted Lyspunkt trodsede vejret, og kørte rundt med de små hidsige Nitro-biler på sandbanen i Anlægget, ligesom også de seje drenge på Trialcyklerne viste deres fantastiske evner på disse cykler.

Efterhånden som eftermiddagen gik på hæld, kom der flere og flere mennesker i det store telt, da der kl. 18.00 var arrangeret fællesspisning med en 2-retters menu, og her havde godt 60 meldt sig til arrangementet.

Efterfølgende skulle der have været Irsk Musik i teltet, men desværre fik man i sidste øjeblik et afbud fra musikeren, som var blevet hasteindlagt på hospitalet, og selv om det hen på aftenen lykkedes at få en anden musiker til at komme, ja så blev det ikke helt det samme, da nogle af deltagerne da var gået hjem.

Så lidt synd for Teutonerne og de mange hjælpere, som havde lavet et stort forarbejde for, at dagen kunne blive en rigtig hyggelig festdag i det grønne. 

 


Godt 60 personer deltog i aftenens fællesspisning i teltet. - Klik for stort foto.


De dygtige line-dansere gav en række prøver på
deres danse, og efterfølgende deltog flere publikummer i dansene - efter behøring forudgående instruktion. - Klik for stort foto.

Klik på billederne for store fotos.