Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

15.08.2006

Stor tilslutning til Thy-premieren på ”Prins Buris og Liden Kirsten” på trods af vejret... 

 

Teutonerne fik en rigtig god start ved Thy-premieren fredag aften på den nye forestilling om ”Prins Buris og Liden Kirsten” på Friluftsscenen i Snedsted.

Der var således på forhånd udsolgt til spisningen før forestillingen i ”Restaurant Kong Teutobod”, hvor der er plads til ialt 150 gæster. Dog var der alligevel enkelte tomme stole, da nogen åbenbart i sidste øjeblik havde fået kolde fødder – måske p.g.a. af vejrudsigten.

Selve forestillingen blev overværet af ca. 300 tilskuere, hvilket var næsten fuldt hus, da en del af det normale tilskuerområde i år er inddraget til en gangbro som led i forestillingen, og der kan derfor maksimalt kun være ca. 350 tilskuere pr. forestilling.

Forestillingen blev rigtig godt modtaget af premiere-publikummet, som kvitterede med stående bifald efter forestillingen.

Desværre så vejrudsigten ikke bedre ud for lørdagens og søndagens forestillinger, men alligevel trodsede rigtig mange de dystre forudsigelser om regn, så begge forestillinger blev afviklet med et pænt besøgstal – flest om søndagen, hvor ca. 125 overværende forestillingen.

Også på et andet område spillede uheldige omstændigheder måske ind på tilslutningen til forestillingerne lørdag og søndag, idet avisannoncen i h.h.v. Thisted Posten i sidste uge og efterfølgende i Thisted Dagblad – på uforståelig vis var blevet ændret, hvorved datoerne for de tre første forestillinger fredag, lørdag og søndag var faldet ud.

Hvor stor betydning det fik for publikums-tilstrømningen de tre første dage, er jo svært at sige – men helt sikkert kan man vist roligt sige, at det ihvertfald ikke har hjulpet.

Der krydses nu fingre for bedre vejr til de næste forestillinger, men allerede nu ser det rigtig pænt ud med forudbestillinger.

I den kommende week-end spilles der fredag-lørdag-søndag d. 18-19-20. august. I den sidste uge spilles der onsdag-torsdag og fredag d. 23-24-25. august.

Alle forestillinger starter kl. 20.00 – men allerede kl. 18.00 er der ved forudbestilling mulighed for at nyde en lækker 3-retters menu i Restaurant Kong Teutobod i teltet ved spillepladsen. Se mere herom under menupunktet ”Billetbestilling”.

 
 


Klik på billederne for store fotos.