Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
Links
Kontakt os

03.02.2006

Tuborgfondet giver kr. 50.000,- til Teutonernes nye projekt... 

 

Vores nye projekt til sommeren 2006 om Liden Kirsten og Prins Buris, har netop modtaget et ordentligt skulderklap fra Tuborgfondet, i form af et tilsagn om økonomisk støtte på ikke mindre end kr. 50.000,-.

Det er jo bare helt fantastisk - og 1000 mange tak for det til Tuborgfondet. 

Tuborgfondet blev oprettet af Tuborgs Bryggerier den 9. februar 1931 for at markere 40-års dagen for stiftelsen af Aktieselskabet De forenede Bryggerier.

Tugorgfondets formål er at virke for udvikling og gennemførelse af samfundsgavnlige initiativer og aktiviteter - særlig til støtte for dansk erhversvliv. 

Siden stiftelsen er der uddelt ca. 600 mio. kroner målt i nutidsværdi til omkring 14.000 større og mindre anskaffelser og aktiviteter fordelt over hele landet.

På den måde har alle grene af det danske samfund nydt godt af Tuborgfondet, der har ydet støtte til erhvervslivet, kunsten, kulturen, uddannelsen og sporten.

________________________________________

PS. Husk samlingsweekenden den 18. og 19. februar. Der er stadig plads til medvirkende, så selv om du ikke var med på opstartsmødet, eller har meldt dig til endnu, så kan du stadig nå at være med i projektet.