Forside
Arrangementer Her & Nu
Foreningen bag
Teutoner-koret
Nyhedsoversigt
Tidligere forestillinger
- HELVIG 2012
- Stærke Viljer 2009
- Prins Buris og Liden Kirsten 2006
- Den røde Kappe 2003
- Nattergalen 2000
- Ebbe Skammelsøn 1996
- Teutonernes Rejse 1993
- Div. anmeldelser
- Turnéer
- Husum Sydslesvig 2009
- København 2006
- Skien, Uddevalla 2003
- Podèbrady 2000
- Kecskemet 1996
- Orange 1993
Links
Kontakt os

Turnè 2003 - Skien i Norge og Uddevalla i Sverige

Turnéen

100 teutoner i to busser og alle kulisser, rekvisitter, musikinstrumenter og lydudstyr pakket sammen i en lastbil, forlod meget tidligt om morgenen mandag d. 7. juli Snedsted for at drage på turné til Skien i Norge og Uddevalla i Sverige – Thisted Kommunes venskabsbyer.

Truppen ankom til Skien mandag eftermiddag. Hovedparten af deltagerne blev indkvarteret på Bergskleiva Skola og resten på Grennland Folkhögskola, og allerede mandag aften begyndte man på opstilling af scenen i Brekkeparken - et fantastisk smukt frilandsmuseum.

Tirsdag formiddag var der en guidet sightseeing i Skien. Om eftermiddagen var der gennemspilning af udvalgte passager på den ”nye” scene, inden der om aftenen var norsk premiere på ”Sangen om den Røde Kappe”.

Onsdag valgte mange at tage på en oplevelsesrig sejltur på ….. inden den sidste forestilling i Norge.

Torsdag morgen var der afgang. Turen gik over Oslo, hvor vi gjorde stop og bla. gik en tur på Karl Johan og oplevede Holmenkollen, inden vi fortsatte mod Sverige.

Vi ankom til Uddevalla torsdag aften, og blev indkvarteret på fire forskellige destinationer. Fredag var der opstilling af scene i Studio 32’s baggård og afprøvning af udvalgte scener – og sightseeing – inden den svenske premiere.

Lørdag var der bustur til den svenske skærgård inden den absolut sidste forestilling med ”Sangen om den Røde Kappe”. Og så var der fest bagefter!

Oprindeligt var det planen at forestillingen skulle have haft norsk og svensk deltagelse. Desværre lykkedes det ikke at få norske deltagere med, men en lille gruppe på 5 unge svenskere under ledelse af dramapædagog Karin Hägglund brugte 4 uger af sommerferien til at få en stor og lærerig teateroplevelse.

De unge mennesker glædede sig naturligvis til at komme hjem til Sverige, men det fremgår vist af denne mailudskrift, at der var tale om en oplevelse for livet. 

Mail fra Sverige:

Hej!

Tack så mycket för videokassetten med föreställningen! Jag vill också tacka så hemskt mycket för vistelsen i Danmark och Norge. Det var verkligen en häftig upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Förutom att få vara med och delta i eran föreställning fick vi också lära känna väldigt många trevliga männiksor. Vi blev väldigt bra bemötta!

Det skulle vara väldigt roligt att få komma och hälsa på er alla i Danmark, igen. Jag träffade Andrea igen för någon vecka sedan, när hon var här i Uddevalla på snabbvisit, med sin familj. Väldigt kul.

Om det finns möjlighet att åka till Danmark nästa sommar, via Uddevalla kommun, så lovar jag att jag är den första som kommer!

Ha en fortsatt skön sommar. Hälsa alla i Danmark.

Vänliga Hälsningar
Linda Nilsson

 

Klik på billederne for store fotos.